Vi mindes

Vores skønne dejlige Celeste….

Vores-17-400

Mistede vi da hun var 9 1/2 år gammel…. alt for tidligt synes vi, men et eller andet sted vel også ok…

Hun var en hund som altid var glad og velafballanceret… Hun elskede alle – både mennesker og dyr…  Det var Celeste der introducerede mig til “hundenes verden”

Hun elskede at træne, og med hende var det sjovt… altid var hun klar til at lære nye ting.. og hun lærte rigtig meget – både lydighed men også en masse sjove ting. det var hendes skyld jeg tog uddannelsen til adfærdsterapeut, med sådan en hund ville jeg bare lære mere… :o)

Da Camilla blev født viste Celeste igen hvilken fantastisk hund hun var. Da Camilla skulle ud i haven og sove i barnevognen, for første gang, ville Celeste med. Det blev så hendes faste plads når Camilla skulle sove… Uanset vind og vejr, lå Celeste troligt ved siden af barnevogne og passede på Camilla.

Da Camilla senere begyndte at gå viste Celeste igen sit værd….. Når Camilla faldt på gulvet gik Celeste altid hen og lagde sig ved siden af hende, så Camilla kunne nå hende. Derpå rejste hun sig forsigtigt op, mens Camilla holdt fast i pelsen, og stod ganske stille så Camilla kunne få balancen igen, og kunne slippe sit tag og gå igen. Jo de havde et særligt forhold de to….

I udstillingsringen klarede hun sig også rigtig godt… Hun nåede at få to certerfikater. Bedst i racen blev hun også – og hun stod altid med logrende hale i ringen… hun elskede det..  :o)  Celeste blev starten på vores kennel, og en del af hende lever videre i hendes børne – og oldebørn som er hos os nu.

Som I kan høre var Celeste en helt fantastisk hund , vi savner hende stadig meget.. Hun har en særlig plads i vores hjerter, som aldrig kan erstates.   En ny Celeste det får vi aldrig – hun var vores første “barn”

Hansennen’s Jolly

Vores dejlige blide, kloge Jolly, blev pludselig i dag den 18.11.2007 taget fra os…..  Det er helt ufatteligt at forstå. I eftermiddags da vi var ude at gå tur med alle hundene, faldt hun pludselig om på marken… med hjertestop !!!       Vi prøvede alt.. kunstigt åndedræt, hjertemassage osv. men ingenting hjalp. Vores elskede Jolly var væk… for altid….  Jolly var en pragtfuld hund…. altid i ballance… intet kunne bringe hende ud af fatning –  hun var altid den samme hund, uanset hvad der skete omkring hende.

Altid var hun glad og logrende, hun vandt hurtigt alles hjerter med sin blide måde at være på.  Det er stadig ikke til at forstå at vores dejlige Jolly, ikke er her mere….    Heldigvis nåede hun at give os to kuld pragtfulde hvalpe, hvoraf vi har Ribena og Toffie, så lidt af hende har vi stadig hos os…

Kæreste Jolly her er så tomt uden dig…  Camilla og Amalie kiggede op mod himlen her til aften, for at se om du var kommet op på himlen, til din mor og mormor… nu må de passe på dig …..  I lyser nu alle klart og flot ned til os, som stjerner på himlen…

Vi savner dig forfærdeligt, det eneste vi kan glæde os over i denne stund er at du var ude at gå tur da du pludselig blev taget fra os.. så du lavede det du elskede, du løb og legede, og havde det godt til det sidste. Jeg tror slet ikke du nåede at opdage hvad der skete…..

Du vil altid have en særlig plads i vores hjerter… Som vores skønne, smukke, dejlige og blide Jolly. Altid var du klar til at elske alle omkring dig..

Hvalpe og killinger var du altid specielt opmærksom på.. Ligesom små børn altid blev budt forsigtigt velkomne….    Vi får aldrig en ny Jolly…

Du var en enestående fantastisk hund….   Tak for den tid vi fik med dig -selvom den blev alt alt for kort…. og pas nu godt på hinanden deroppe !!!!