Hvem er vi

Dorthe er 49 år og uddannet hundeadfærdsterapeut og hundeejerinstruktør. Hun arbejder hjemme, og passer børn, dyr og hus. På den måde er hundene aldrig alene ret længe, hvilket vi sætter pris på…. og der er god tid til at nyde, og præge hvalpene, når vi har dem.
Kuno er ligeledes 49 år og arbejder i Jord og beton branchen, han er formand hos MJ Eriksson.
Camilla er 25 år og bor i Slagelse
Amalie er 23 år og bor i Viborg
Francisca er 13 og går i 7. Klasse
Ibrahim er 8 år og går 2.klasse.
Vi bor på en gård ved Skælskør i fantastiske omgivelser, vi har udover hundene, 3 dejlige katte. Fritiden bliver brugt på vores gård, på vores vennekreds, og med hundeudstillinger, i ind- og udland. Vi fik vores første Berner, Pressie i ’93. Hun levede desværre ikke så længe. I ’94 fik vi vores Berner, Celeste. Hun voksede op og blev en stor dejlig tæve med et pragtfuldt temperament, hun klarede sig godt i udstillingsringen og blev starten på vores opdræt, Kennel Hansennen.
            

Vi havde i ’94 aldrig i vores vildeste fantasi forestillet os hvad det hele skulle udvikle sig til, vi havde en ide om at det kunne være sjovt at prøve at udstille og måske få et kuld hvalpe, men havde ingen anelse om hvor det bar hen. Vi blev imidlertid “bidt” af at udstille, og Dorthe startede på adfærds uddannelsen og med denne viden, blev det meget vigtigt for os at lave nogle gode hvalpe, med et godt temperament, der var præget optimalt.

I 2011 fik vi så vores første Cavalier, og snart måtte der et par stykker mere til, så den havde nogle ligesindede at lege og hygge med.
Cavaliern er en pragtfuld hund, som er meget meget social, både for os, men så sandelig også indbyrdes.
De “bruger” virkelig hinanden, det er så skønt at se. De elsker børn og har en størrelse som gør at de er til “at tumle” for børnene
Vi har ikke et øjeblik fortrudt der kom Cavalier ind i vores liv, måske kun at de ikke kom før nu…
hygge
I 2015 besluttede vi at vi skulle have nyt kennelnavn. Vi synes navnet Hansennen’s var for tæt knyttet til Berner Sennen og ville gerne finde et navn som egnede sig bedre til begge racer.
Det blev så til Kennel Team Hansen, en god kombination af vores navn, og at hundene er en fælles hobby.

Nu står vi så her i dag med 1 fantastisk og dejlige Berner, Bernerfryd’s Born To Be Wild Berry “Berry”.  Berry er barnebarn til vores egen Toffie – Berry var altså muligheden, for at få vores egen linie hjem igen. 

og 6 ligeså fantastiske og dejlige Cavalier King Charles Spaniels.
Forever Yours Vom Welfenhof “Ever”, Thyholm’s Wilson “Willie”, Team Hansen’s High Hopes “Hopie” og Liane’s Win Again “Winner” (han bor i en pleje familie), Team Hansen’s Kiss And Tell “Minnie”, Ofelia Blitz of An Excellent Choice “Felia” og Team Hansen’s Precious Declaration “Cava”
Se hundene under; vores hunde, under de respektive racer.