Hvalpe

Vi har ingen hvalpe lige nu…
Se evt planlagtekuld

Vi har dog to voksne tæver der leder efter en ny familie.

En hård og svær beslutning men nu er den taget.
Ingen af pigerne er til avl, og det vil blive skrevet i købsaftalen – så er det avl du ønsker er de ikke til dig!

De er begge sunde og raske og fuldt undersøgt – Selvfølgelig er de hjertescannede og MRI scannede, fri for SM. De har begge været i avl men skal ikke avle mere!

Begge er smukke, søde hunde, ud af sunde familier. Vi ønsker hvis muligt at hundene kommer til samme familie. Hvis ikke dette er muligt sælges de kun til familie som har Cavalier i forvejen, eller evt til en familie som har mulighed for at have hund med på arbejde, eller til familie som er stoppet på arbejdsmarkedet – så de ikke skal være alene hjemme hver dag.

Happy er happy, hun lever fuldt op til sit navn og er altid glad! Happy er 5 1/2 år, hun har haft 3 kuld og har lavet nogle fantastisk smukke og sunde hvalpe med de skønneste sind! Hun er glad og lige til, og elsker en lang gåtur og ligge på skødet i sofaen.

Er du til udstilling er Dancer hunden – hun er både Dansk og Svensk Champion, KBHV DKV DKJV KLBJCH, og hun ELSKER at “shine“ i en udstillingsring og er 100% på. Dancer er lige blevet 5 år.
Også hun elsker naturligvis en lang gåtur, og kæl i sofaen.

Begge hunde er selvfølgelig vandt til at stå på bord og blive børstet og ordnet, og står stille når de er i bad og ligeledes når de bliver blowet. I det hele taget er de begge fuldstændig ukomplicerede, og helt i gennem fantastiske familiehunde – som elsker at være med familien. De elsker at køre bil, er vandt til at komme med, men kan også begge være alene hjemme

Begge hunde er vokset op med børn og er vandt til kat, faktisk ved de ikke at katte kan have “søm i poterne“ 😉

Skriv hvis du mener du kan tilbyde vores fantastiske piger et godt hjem. Skriv hvad du kan tilbyde dem, og hvorfor vi skal vælge dig!