Vores Mål

Vores målsætning er at avle Berner Sennen hunde som er sunde, glade, tillidsfulde og med et godt temperament.
Vores avlshunde har alle disse kvaliteter.


Det er skønt med en tur på stranden.

Det er et stort ansvar at avle hunde – og vi gør alt hvad vi kan for at leve op til det ansvar.
Alle parringer er nøje planlagt og vi kører gerne til udlandet for at parre vores hunde, hvis det er der den “rigtige” hanhund, der passer til vores tæve, befinder sig.
Kan vi ikke finde en egnet hanhund i ind – eller udland springer vi hellere en løbetid over.

Alle vores hunde bor inde i huset sammen med os – ingen løbegårde.

Vores opdræt er derfor selvfølgelig også stueopdræt, alle hvalpe fødes inde i huset hos os, og vokser op der de første 8 vigtige uger af deres liv, så vi har mulighed for at præge dem optimalt.

Hygge med flere tidligere hvalpekøbere ved klubudstillingen i Svendborg – Så er det snart spisetid.

Når de er ca. 5 – 6 uger begynder de at komme ud på opdagelse i den store verden, på gårdspladsen og i haven.
De begynder at være sammen med de andre voksne hunde, og lære på den måde hundesproget at kende, og bliver godt rustede til at møde den store verden.
De kommer også ud at hilse på både hestene og hønsene og kattene og finder allerede nu ud af at der er andet end hunde og mennesker i denne Verden.

Hvalpene bliver ofte taget op og rørt ved og snakket med, både af os voksne og vores børn, så de på den måde vænner sig til den menneskelige kontakt.
Vores børn bruger utrolig meget tid hos hvalpene sammen med os, til glæde for både hvalpe og børn.
Alle vores hvalpe elsker børn når de flytter “hjemmefra”.

Ved at de vokser op inde i huset sammen med familien, bliver de vandt til alle de almindelige lyde der er i et hus ( støvsuger, køkkenmaskiner osv.) og lyden af børn der leger, så de er godt rustede til deres nye hjem.

Vi kører altid i bil med hvalpene flere gange inden de forlader vores hjem, så dette at køre bil ikke er noget nyt, oven i alt det andet nye, når hvalpen hjem til sit nye hjem.
Vi kører f.eks. altid op til vores dyrlæge, i stedet for at dyrlægen kommer ud til os, når hvalpene skal vaccineres, chipses, og have deres “attest”. Vi har en “gammel” hund, som regel hvalpenes mor, med til dyrlægen, så hvalpene også har prøvet at være sådan et sted i en tryg situation inden de skal ud og stå på “egne poter”.