Vi får fortsat mange mails

fra hvalpekøbere som ønsker en Cavalierhvalp. Det er vi meget beærede over, og glade for!

Har du spørgsmål til os, eller ønsker du virkelig en hvalp, præcis fra vores lille opdræt, og har du ikke fået svar på din mail, er du altid velkommen til at prøve at ringe til os i stedet. Vi træffes bedst om formiddagen eller om aftenen efter kl 19.30

Lige nu er der mange om budet, når vi har hvalpe, så hvis du vil have en hvalp med DKK (FCI) stambog, efter sundhedstjekkede forældre, skal du indstille dig på at der er en ventetid.

Vi skriver, som udgangspunkt, ikke på venteliste, før kort tid før forventet fødsel. Men… send en mail, fortæl om Jer selv, Jeres ønsker, og hvad I kan tilbyde en af vores pelsbørn (gerne lidt om Jeres dagligdag osv) og hvorfor I gerne vil have en hvalp fra præcis vores lille opdræt.