Vi får rigtig mange mails hver dag

fra hvalpekøbere som ønsker en Cavalierhvalp. Det er vi meget beærede over, og glade for! Desværre får vi så mange mails at vi ikke kan nå at besvare dem alle. Så har du ikke fået svar, er det altså ikke af ond vilje, men af mangel på timer i døgnet. Tiden med vores børn og hunde er trods alt vigtigst.

Har du spørgsmål til os, eller ønsker du virkelig en hvalp, præcis fra vores lille opdræt, og har du ikke fået svar på din mail, er du velkommen til at prøve at ringe til os i stedet. Vi træffes bedst om formiddagen eller om aftenen efter kl 19.30

Lige nu er der mange om budet, når vi har hvalpe, så hvis du vil have en hvalp med DKK (FCI) stambog, efter sundhedstjekkede forældre, skal du indstille dig på at der er en ventetid på mindst 12 måneder.

Vi skriver, som udgangspunkt, ingen på venteliste, før kort tid før forventet fødsel.